Koulutus

Tarvitsetko tai tarvitseeko yrityksesi henkilökunta esimerkiksi tulityökortti koulutusta? Kartoitamme yrityksien tarpeita korttikoulutuksiin. Lisätietokohtaan voit kirjoittaa myös muut koulutustarpeet!
Täytä lomake tästä!

biotuotanto tarvitsee 800x450.jpg

Itä-Lapin kansalaisopistot järjestävät mm. ensiapu- ja hygieniapassikoulutuksia, näiden kurssien ajankohdat voit tarkistaa alueesi kansalaisopiston kurssitarjonta- ja ilmoittautumissivustolta:
Kemijärven, Pelkosenniemen ja Savukosken kansalaisopiston kurssit
Posion kansalaisopiston kurssit
Sallan kansalaisopiston kurssit

KSAK Oy Kuusamon Aikuiskoulutus tarjoaa kattavan tarjonnan lupakorttikoulutuksia, mm. hygieniaosaamisen testit, tulityö- ja työturvallisuus sekä ensiapukoulutukset. Näitä koulutuksia on mahdollisuus järjestää myös Kemijärvellä mikäli on tarpeeksi suuri määrä osallistujia. Lisätietoja koulutuksista täältä.

Promana järjestää ennakoivan ajon- ja työturvallisuuskursseja Oulussa ja Kemissä. Kurssien tarkemmat ajankohdat ja ilmoittautumiseen täältä.

TE-palveluiden Palvelutarjottimen yrittäjyysvalmennuksia alkamassa! Tarjolla apua mm. yrityksen perustamiseen: ideasta liiketoimintasuunnitelmaksi, tuotteistamiseen ja markkinointiin. Lue lisää täältä.

Redun työelämäpalvelut: Henkilöstössäsi on enemmän osaamista kuin arvaatkaan! Tuomalla osaamisen esille ja kehittämällä sitä, parannat kilpailukykyänne tehokkaasti.
Henkilöstön osaamisen kehittämisen on kuitenkin oltava harkittua ja suunnitelmallista. Summittainen täydennyskoulutus on usein hukkaan heitettyä rahaa, kun taas suunnitelmallinen koulutus johtaa juuri tarvittavan osaamisen lisääntymiseen.
Lapin koulutuskeskus REDUn työelämäpalvelut palvelee työnantajia ja yrityksiä niiden henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Lisätietoja täältä. Redun jatkuvassa haussa olevat koulutukset näet koulutuskalenterista.

Metsäkoneyrittäjille suunnattu koulutus on alkamassa: apua mm. rekrytointiongelmiin, tuloslaskelman ja taseen tulkitsemiseen. Aikataulu, lisätietoja ja ilmoittautumislinkki täältä.